Overslaan en naar de inhoud gaan

Primaire tabs

review - Overvallen door de diagnose

Ingediend door (niet gecontroleerd) op 4 February 2024

ik heb zelf een zoon en dochter met ADD en zelf heb ik het (denk ik)ook.
Zelf heb ik mijn kinderen al "op tijd" willen ondersteunen, helpen met eea vanaf einde lagere school maar dat werkte ook niet omdat ze " normaal" willen zijn" en zeker in de puberteit er niks van wilden weten, vooral zoon.

review - Mijn leven met ADD’ers in huis

Ingediend door (niet gecontroleerd) op 5 January 2024

Ik herken veel. Zéker het deel van slecht luisteren. Geeft mij regelmatig het gevoel niet belangrijk te zijn. Ik probeer dan iets te vertellen en hij vult voor me in. Ik kan dus niet gewoon iets vertellen.... Hij vergeet ook héél veel van wat ik gezegd heb. Wéér het gevoel dat mijn dingen niet belangrijk zijn. Ondertussen weet ik gelukkig wel dat dat niet zo is. Hij vindt me héél belangrijk, alleen lukt die concentratie hem niet. Ik ben ook degene die moet zorgen dat we op tijd zijn. Zijn tijdsbesef en inschatting zijn niet goed. Hij wil niet (te ver) vooruit plannen en ik juist wel.

review - Bevrijd van mijn moeder

Ingediend door (niet gecontroleerd) op 29 August 2023

Herkenbaar verhaal. Mijn moeder was ongelukkig en trok haar gezin mee in haar drama. Dagen zwijgen of juist woede uitbarstingen, dreigen met weglopen en zelfmoord. Mijn vader was door zijn werk veel afwezig en ik voelde me pas veilig als hij thuiskwam. Maar echt bescherming geven deed hij ook niet. Inmiddels ben ik 52 en voel ik nog dagelijks de gevolgen van het onveilig gehecht zijn.

Abonneer op

Gebruiker registratie informatie banner

Log in om de meest relevante verhalen te krijgen die aansluiten bij jouw voorkeuren. Nog niet geregistreerd? Meld je gratis aan. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je privacy.