Overslaan en naar de inhoud gaan

Primaire tabs

review - Mijn leven met ADD’ers in huis

Ingediend door (niet gecontroleerd) op 14 mei 2024

Ik zit met jongere kinderen en een extreem verstrooide slimme man in dezelfde situatie. Dit is de reden dat mijn zoekopdracht op internet mij bij deze site heeft gebracht. Ik zoek handvatten en vind het dan fijn om verhalen van mensen te lezen die in een soortgelijke situatie zitten. Zo kan ik leren van de gemaakte fouten en toepassen wat bij een ander heeft gewerkt. Op deze manier hoop ik een eigen werkbare/ leefbare situatie te creëren. Allen die delen, bedankt! Liefs!

review - Mijn leven met ADD’ers in huis

Ingediend door (niet gecontroleerd) op 17 March 2024

Zo fijn om te lezen dat er meer mensen mee worstelen. Het is niet altijd makkelijk om maar het externe geheugen voor iedereen te zijn. Soms snak ik er zo naar om het allemaal even los te laten, maar wetende dat er dan van alles mis gaat lopen. Alle beloftes die worden gedaan en niet worden nagekomen. Ik kan het niet altijd opbrengen om te blijven herinneren dat het onvermogen is en geen onwil.

review - Overvallen door de diagnose

Ingediend door (niet gecontroleerd) op 4 February 2024

ik heb zelf een zoon en dochter met ADD en zelf heb ik het (denk ik)ook.
Zelf heb ik mijn kinderen al "op tijd" willen ondersteunen, helpen met eea vanaf einde lagere school maar dat werkte ook niet omdat ze " normaal" willen zijn" en zeker in de puberteit er niks van wilden weten, vooral zoon.

review - Mijn leven met ADD’ers in huis

Ingediend door (niet gecontroleerd) op 5 January 2024

Ik herken veel. Zéker het deel van slecht luisteren. Geeft mij regelmatig het gevoel niet belangrijk te zijn. Ik probeer dan iets te vertellen en hij vult voor me in. Ik kan dus niet gewoon iets vertellen.... Hij vergeet ook héél veel van wat ik gezegd heb. Wéér het gevoel dat mijn dingen niet belangrijk zijn. Ondertussen weet ik gelukkig wel dat dat niet zo is. Hij vindt me héél belangrijk, alleen lukt die concentratie hem niet. Ik ben ook degene die moet zorgen dat we op tijd zijn. Zijn tijdsbesef en inschatting zijn niet goed. Hij wil niet (te ver) vooruit plannen en ik juist wel.

Abonneer op

Gebruiker registratie informatie banner

Log in om de meest relevante verhalen te krijgen die aansluiten bij jouw voorkeuren. Nog niet geregistreerd? Meld je gratis aan. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je privacy.